Find

Trends Top Lunch & Launch

Lets_Talk_Logo#LetsTalk = Verbinden en verbonden worden

Voor Trends Top gaat connecteren verder dan big data algoritmes die nulletjes en eentjes uitwisselen. Wij verbinden ook de mensen achter de cijfers.

Via regionale netwerklunches en exclusieve launch events naar aanleiding van print specials maakt u in een informeel kader kennis met andere ondernemers en breidt u uw professionele netwerk verder uit.

U kunt rekenen op:

  • Passende setting
  • Sublieme catering
  • Sterke gastsprekers
  • Gevarieerde thematiek

#LetsTalk:

  • 15 events each year
  • 700 aanwezigen
  • 25 gastsprekers
 

Sfeerverslagen

Hieronder vindt u een verslag van onze recente launches:

Deelnemen?

Hou de online agenda in de gaten, registreer u voor onze wekelijkse nieuwsbrief of contacteer uw accountmanager voor een lunch of launch in uw regio of sector.


Sponsor- en partnermogelijkheden via Lindsay Ceulemans (letstalk@trendstop.be).


Feedback deelnemers:

“Echt een aanpak naar mijn hart, ik heb ervan genoten. Heel tof dat een organisatie als Trends Top dit zo aanpakt, er is duidelijk een shift aan de gang binnen de bedrijfswereld om meer te ondernemen vanuit het hart.” (Geert Reynaert – Hoaxland)

 “Het was mijn eerste keer dat ik naar een netwerklunch van jullie kwam en ik vond het bijzonder geslaagd. Ik was een fervente voorstander van de manier van netwerken aan tafel en het verplaatsen tussen de maaltijden. Ik heb de mensen met wie ik heb gepraat op een andere manier leren kennen.” (Roseline Van Dame – ABETEC)

 “Het was een interessante en fijne middag. A-typische aanpak die goed is binnengekomen. Er is zelfs al een eerste afspraak uit voortgekomen. Eten was superlekker.” (Peter Speecke – MDO Techniek)